Ons teamOns team bestaat uit een tandarts, twee assistentes en een baliemedewerkster.
 

Aukje van Wayenburg (tandarts)

Aukje van Wayenburg is in 1999 afgestudeerd als tandarts. Daarna heeft zij gedurende een half jaar haar docent in 's-Hertogenbosch vervangen en vervolgens een korte tijd in Oudewater gewerkt.

Vanaf februari 2000 is Aukje werkzaam als tandarts in Apeldoorn, waar zij is begonnen in een samenwerking met tandarts Van Domburg Scipio. Per maart 2014 is Aukje voor zichzelf begonnen in de Maten.

Naast algemene tandheelkunde legt Aukje de nadruk op cosmetische tandheelkunde. Verder staat zij bekend om haar engelengeduld met kinderen.

BIG registratienummer: 69050685202.
 

Ronda (baliemedewerkster)

Ronda is jarenlang werkzaam binnen ons team als tandartsassistente met een schat aan ervaring. Vanaf september 2014 heeft ze gekozen als baliemedewerkster te werken.
 

Wilma (tandartsassistente)

Ook Wilma werkt al vele jaren binnen ons team als tandartsassistente en heeft evenals Ronda een schat aan ervaring. Wilma werkt in de praktijk op maandag en dinsdag.
 

Suzanne (preventiesassistente)

Suzanne heeft ruime ervaring als tandartsassistente. Ze is sinds september 2014 in ons team gekomen en ze werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend in de praktijk. Sinds maart 2016 heeft Suzanne haar diploma behaald voor preventieassistente.